Érettségi kom - A domain kora

2010.05.02. 17:25 B.W.M.

Konkurenciaelemzés sorozat következik. Ez a keresőoptimalizálásnak egy nagyon fontos része. A lényege, hogy feltérképezzük, hogy mit tud az ellenfél honlapja és az alapján alakítgatjuk a saját honlapunkat, hogy még jobb legyen. A címben említett érettségis honlap a sikeresebb a két konkurens honlap közül. A másik egyébként a szintén rohamosan növekvő érettségizz.

Az első szempont a domain kora, amit megvizsgálunk. Bár ezt nem tudjuk befolyásolni, csak érdekességként nézzük meg, hogy mekkora lemeradásban vagyunk. Mivel ebben nem tudunk javulni, maximum ha egy réggebi domaint veszünk, ezért erre úgy tekintünk, mint egy hendikepre, ami az ellenfélnek kedvez. Magyarán hátrányból indulunk, amiből előnyt kovácsolni nem lehet, de kitartó munkával és más pontokban szerzett értékes eredményekkel ez a különbség csökkenthető. A konkurens érettségivel foglalkozó honlapot 2008 januárjában regisztrálták. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez jelentős hátrány a számunkra, mert bizony 2 és fél év az már sok előnyt jelent egy domain számára.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érettségi

A bejegyzés trackback címe:

https://szakkozepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr981969016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bláthy WebMester Blog - Érettségi, felvételi

Ez a Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium WebMesterének blogja, ahol a honlapot érintő fejlesztésekről, módosításokról irogat mindig a fejlesztő.. Érettségi tételek, érettségi, felvételi.

Friss topikok

Partner oldalak

Google PageRank

süti beállítások módosítása