Történelem érettségi tételek 2010

2010.05.05. 01:20 B.W.M.

Ma 8-tól kerül sor a történelem érettségire. A tavalyi tapasztalatok szerint nehéz volt az érettségi. Az írásbeli vizsgán a diákok használhattak helyesírási szótárt és atlaszt is. A tavalyi történelem érettségit emelt szinten majdnem 5 ezer, középszinten több, mint 90 ezer diák írta meg. A feladatlap első részében rövid választ igénylő egyszerű kérdések voltak, míg a második rész kifejtendő feladatokból állt. A történelem érettségi megoldása csütörtök reggel 8 órától lesz elérhető az Oktatási Hivatal honlapján. És aki már a szóbelire is készülne, azoknak ajánlok két oldalt: történelem érettségi tételek 2010 és történelem érettségi tételek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakkozepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr841975235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bláthy WebMester Blog - Érettségi, felvételi

Ez a Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium WebMesterének blogja, ahol a honlapot érintő fejlesztésekről, módosításokról irogat mindig a fejlesztő.. Érettségi tételek, érettségi, felvételi.

Friss topikok

Partner oldalak

Google PageRank

süti beállítások módosítása