Érettségi tételek

2008.11.15. 19:54 B.W.M.

Ismét bővítettem a honlapon a letölthető érettségi feladatsorok listáját. Most már elérhetőek a kémia emelt és középszintű feladatsorok is 2005-2008-ig.

Így most az elérhető tantárgyak: Angol nyelv, Biológia, Elektronikai ismeretek, Fizika, Földrajz, Francia nyelv, Informatika, Informatikai alapismeretek, Kémia, Magyar nyelv és irodalom, Matematika, Német nyelv, Olasz nyelv, Spanyol nyelv, Történelem

 A letöltő oldal: Érettségi tételek, feladatok

1 komment

Címkék: érettségi érettségi tételek

A bejegyzés trackback címe:

https://szakkozepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr10770857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 2008.11.20. 19:38:16

Itt a 3. kerületben lakom, a blathy-ba gondoltam hogy megyek, de a nyílt napon, egyáltalán nem tetszett amit láttam. (Iskola kinézet) Láthatnék az új helyről képeket (ha van akkor belülről).
És érdekelne hogy ön mit gondol az új helyről.
A tanítás jónak tűnik, van ecdl, cisco és 22 féle pálya.

Ui: Az igaz, hogy az Infó tanár (úgytudom Kollár) úgy osztályozza a dogákat, hogy hibátlan 5-ös, 1 hiba 4-es...:D (Egy gyerek mondta akinek a tesója a blathyba jár.)

Bláthy WebMester Blog - Érettségi, felvételi

Ez a Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium WebMesterének blogja, ahol a honlapot érintő fejlesztésekről, módosításokról irogat mindig a fejlesztő.. Érettségi tételek, érettségi, felvételi.

Friss topikok

Partner oldalak

Google PageRank

süti beállítások módosítása