seobaglyak keresőoptimalizálás verseny

2011.01.23. 09:26 B.W.M.

Kevesebb, mint egy héttel ezelőtt indította útjára a mox hu csapata az első keresőoptimalizálási versenyét. A versenyben adott egy kulcsszó, ez most a seobaglyak és erre a kulcsszóra kell minél jobb helyezést elérni a Google találati listáján. A verseny április 17-ig tart, aki ekkor a legjobb helyen van a keresőben, az nyer. A seobaglyak versenyen eddig  ~ 10-15 versenyző lehet, ami abból is látszik, hogy a népszerű domainvégződések szinte egytől-egyig foglaltak már (seobaglyak net, seobaglyak com, seobaglyak org és kötőjellel is seo-baglyak net, stb.). A másik érdekesség, hogy a verseny előtt a seobaglyak kulcsszóra 0 találatot hozott fel a Google, most 115 ezernél jár. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakkozepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr842606438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bláthy WebMester Blog - Érettségi, felvételi

Ez a Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium WebMesterének blogja, ahol a honlapot érintő fejlesztésekről, módosításokról irogat mindig a fejlesztő.. Érettségi tételek, érettségi, felvételi.

Friss topikok

Partner oldalak

Google PageRank

süti beállítások módosítása