Bláthy honlap statisztikák VIII. - Kulcsszavak

2008.10.15. 05:08 B.W.M.

Nem lesz ez így jó. Nincs időm blogbejegyzéseket írni. Kissé elhanyagolt mostanában az oldal, de mentségemre szól, hogy vagy 3 másikat fejlesztek még párhuzamosan.... Néhányan már észrevették, hogy a diákjaink/öregdiákok menüpont most nem elérhető és egy darabig még nem is lesz az. Ennek egy oka van, hogy teljesen új formát kap. Ez a legutóbbi változat elég átláthatatalan lett....

Az előző hónapban még a kulcsszavak listáját is elfelejtettem, úgyhogy most két hónap kihagyás után gyűjtöm össze, hogy milyen helyezéseink is vannak egyes kulcsszavakra:

kulcsszó
2008. július 13. 2008. augusztus 1?.jelenlegi helyezés
bláthy1. (-)  1. (-)1.(-)
informatikai szakközépiskola budapest1. (-)  1. (-)1.(-)
informatikai szakközép5. (-1)  3. (+2)1.(+2)
informatikai szakközépiskola5. (-)  4. (+1)2.(+2)
informatikai iskolák budapesten4. (+4) 4. (-)5.(-1)
szakközépiskola278. (+47) 195. (+83)46.(+149)
mikor foglalták el a törökök budát4. (-)  2. (+2)3.(-1)

Bevallom a kedvenc kulcsszavam a szakközépiskola. Már csak azért is, mert nagyon jól tör fel az oldal erre a kulcsszóra. ( De persze még ez mindig édeskevés, mert a cél az első oldal. ) :-) A másik kedvenc a "mikor foglalták el a törökök budát", erre a kulcsszóra soha nem optimalizáltam, ez a helyezés csak új jött. Persze a legutóbbi állapothoz képest egy helyet visszacsúsztam, de ez különösebben nem zavar, mert ez a blog volt az, ami megelőzte erre a szóra a hivatalos honlapot.

üdv,
WebMester

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika szakközépiskola bláthy

A bejegyzés trackback címe:

https://szakkozepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr86714137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bláthy WebMester Blog - Érettségi, felvételi

Ez a Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium WebMesterének blogja, ahol a honlapot érintő fejlesztésekről, módosításokról irogat mindig a fejlesztő.. Érettségi tételek, érettségi, felvételi.

Friss topikok

Partner oldalak

Google PageRank

süti beállítások módosítása