Érettségivel foglalkozó honlapok

2010.04.23. 09:51 B.W.M.

Gombamód szaporodnak az érettségivel és érettségi tételekkel foglalkozó honlapok. Míg tavaly, tavaly előtt csak 1-2 ilyen témájú honlapot lehetett találni, addig mára már nagy a verseny az olyan kulcsszavakra, mint érettségi vagy éppen érettségi tételek. Hogy csak néhány régebbi példát említsek: Érettségi com, Érettségibázis, Tételbázis, Érettségizz és számos aldomain is, mint Érettségi lap hu, érettségi linkcenter hu vagy éppen az érettségi mindenkilapja hu.

Van egy viszonylag friss portál is, ami előtt még nagy jövő állhat, ha tartja ezt a dinamizmust, ahogy tartalmilag növekszik. Az érettségi org egy idén februárban indult oldal, ami alatt egy WordPress motor futkározik és egy blogbejegyzés = egy tétel formában nyújt kidolgozott érettségi tételeket a látogatóknak. Az oldal két hónaposan már ott tart, hogy több, mint 700 kidolgozott tétel található rajta, ami nagyban köszönhető az egyszerű felületnek, amin keresztül a diákok is küldhetnek be kidolgozott tételeket. A keresőben még nem ekkora a sikere, mivel csak 2. oldal környékén található, de ha a tendenciát itt is folytatja, akkor elképzelhető, hogy 1 hónapon belül már a találati lista első oldalán helyzkedhet el.

Szólj hozzá!

Címkék: érettségi érettségi tételek

A bejegyzés trackback címe:

https://szakkozepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr281944673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bláthy WebMester Blog - Érettségi, felvételi

Ez a Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakközépiskola és Gimnázium WebMesterének blogja, ahol a honlapot érintő fejlesztésekről, módosításokról irogat mindig a fejlesztő.. Érettségi tételek, érettségi, felvételi.

Friss topikok

Partner oldalak

Google PageRank

süti beállítások módosítása